Indretning

Design af et lækkert velvære område

Massage Østerbro

Når en person får en massage, handler oplevelsen om meget mere end selve massagen. Det er vigtigt at designe et lækkert velvære område, som vinder kundernes hjerter, og får dem til at komme igen og igen. Nedenfor kan du finde tips og tricks til design af et lækkert velvære område.

De mest populære dufte i verden

Det kan være en tricky ting at bruge lækre dufte i sit velvære område. Der er folk, som bliver skidt tilpas af kraftige dufte, og du vil nødigt skræmme kunderne væk. Men på den anden side kan du vinde mange point hos folk, som nyder duften af din salon. Et sanseindtryk i form af en duft kan sætte dybe spor hos folk og motivere dem til at komme igen og igen.

Måske kan du prøve dig frem med nogle af de mest populære dufte i verden. Her er der blandt andet tale om citrus, vanilje, blomster, honning, og kanel. Vi vil mene at dufte af blomster og citrus er meget passende til et lækkert velvære område.

Søg inspiration hos eksperterne

Du kan finde gode tips og tricks på nettet, men du kan også tage direkte til eksperterne. Du kan forkæle dig selv med en god massage hos fx Massage Østerbro og på samme tid blive inspireret til et lækkert velvære område. Her kan du bruge alle dine sanser til at se, dufte og høre hvordan et godt velvære område kan sættes op.

Den rette temperatur

Det er naturligvis også vigtigt at en person hverken har det for varmt eller for koldt, når de får en massage. Som en tommelfingerregel kan du gå efter en temperatur på 21-22 grader, som er den mest anvendte stuetemperatur i danskernes hjem. Tænk dig på at folk måske har mindre beklædning på i forbindelse med massage, og derfor kan det være en god ide at gå efter 22 grader. Men du kan også hurtigt dække dette tema i dit perfekte velvære område ved at spørge kunden om han eller hun er tilfreds med temperaturen i rummet.

Vælg de rette farver

Farver har mange psykologiske indflydelser, og derfor er det vigtigt at du tænker godt over valg af farver i dit velvære område. Overvej gerne brun og andre jordnære farver. Det giver en fornemmelse af sundhed, og det er med til at stabilisere person, samt at skabe en jordforbindelse. Det perfekt til en god massage.