Indretning

Feng Shui

Feng Shui er en gammel kinesisk filosofi, der bygger på ideen om, at vi skal leve i harmoni med vores natur og med vores omgivelser. Helt enkelt kan man sige, at Feng Shui er et redskab, der skal gøre os bedre til at bruge vores omgivelser konstruktivt og så det giver positive resultater.

Hvad er Feng Shui.

Når man taler Feng Shui, så taler man ofte om det i forbindelse med indretning af boliger.  I Feng Shui møder du begreber som energi flow og forskellige symboler. Energi flowet kalder man for Chi. Chi kan både være det energi flow, der er i et rum, men det kan også dreje sig om et helt område.

Feng Shui er læren om, hvordan de fysiske kræfter omkring dig påvirker din psyke og dit generelle velbefindende. Du skal forestille dig, at der overalt omkring dig er energier, som du ikke kan se. Men som kan påvirke, hvordan du føler dig til mode.

Sådan indretter du dig med Feng Shui

Sørg for at indrette dig, så du ikke stiller møbler og lignende foran dine vinduer. Ifølge Feng Shui så kan energien ikke flyde frit, hvis den ikke uhindret kan komme hen til vinduet.

Du må ikke placere dine møbler, så de alle står langs væggen og der intet er midt på gulvet.  Ifølge Feng Shui skal du energien have mulighed for at flyde frit gennem rummet – altså rundt om dine møbler

Indret dig minimalistisk, så der ikke er en masse rod som forstyrre dit sind og dine tanker. Indret dig så du kan gemme de ting væk, som du ikke bruger. Skil dig af med de ting, der er unødvendige.

Sørg for at din entré er indbydende. Vores entré er tit et lidt overset rum, men det er det første, der møder dig, når du kommer hjem. Indret det lyst og dejligt og undgå rod.