Indretning

Giv dit hjem en tiltrængt make-over

Giv dit hjem en tiltrængt make-over

Har du boet i din lejlighed eller dit hus i flere år? Så synes du måske ind i mellem at det hele går hen og bliver lidt kedeligt at se på. De samme hvide vægge, de samme møbler og de samme billeder på væggene. Og det hele er placeret nøjagtig som da du i sin tid flyttede ind. Så er det måske værd at overveje at få lidt nyt liv ind i boligen? Rent faktisk skal der ikke så meget til – og selv små forandringer kan gøre en kæmpe forskel!

Få råd til alle drømmene

Der er mange måder du kan friske dit hjem op på. Også uden at det koster synderlig meget tid – eller penge for den sags skyld. Hvis du blot selv har skruet hænderne nogenlunde godt på, eller kender nogen der har det. Så er det nemt at pifte boligen op. Skulle dine drømme være lidt større end budgettet, så er der også råd for det! Nemlig ved hjælp af et såkaldt danske kviklån. Det giver mulighed for at låne penge til lige det du drømmer allermest om, når boligen skal have et nyt look. Og er der områder som køkken eller bad, der trænger til lidt ekstra opmærksomhed, så hører det til i den dyre ende.

Sæt kulør på og ommøbler

Inden du river tapetet af væggene og smider sofaen ud af vinduet, bør du gøre dig nogle overvejelser. Læg også gerne en plan for, hvad du ønsker der skal ske. Så er du sikker på at komme helt i mål med dine ønsker. Overvej derfor hvad der trænger til en kærlig hånd og hvad du synes bare trænger til en opdatering? Måske er det i virkeligheden nok at flytte rundt på møblerne og købe nye nipsting for at opnå den ønskede effekt. Trænger lofter og vægge til en overhaling, så er det en forholdsvis billig måde at få boligen til at se ny og spændende ud. Du kan eventuelt vælge at male en eller flere vægge i en anden nuance – eller dekorere endevæggen med smukt tapet.

Nye farver fryder

En anden måde, at få et næsten nyt hjem på, er ved at skifte alle de ”løse” dele ud. Det vil sige erstatte de slatne sofapuder med nogle nye spændstige. Finde nye, sjove eller lækre nipsting til hylder og vindueskarme. Det kan både være små dekorative vaser eller lysestager i alle former og faconer. Sørg gerne for at holde tingene i enten samme farveskala eller i farver der komplimenterer hinanden. Det giver det bedste resultat. Og så kan det tilmed klares på ingen tid!